Amöba.


Jag var en amöba idag. Eller åtminstonde kände jag mig som en och antagligen såg jag ut som en också. Spanska uppsatser, som jag ägnat den senaste timmen med, gör mig illamående. Matte med som jag också måste ta itu med. Så jag tänkte springa istället! Bye.


Tryingnottoloosemyhead.



Jag är en röra, vet varken in eller ut. Är det meningen att jag nu ska få en uppenbarelse om vart jag ska spendera mina närmsta tre år i gymnasiet? I så fall får den gärna komma nu, den där uppenbarelsen, för jag är helt vilse. Jag vet inte ens vad jag vill längre eller vad jag tycker är viktigast? Vad gör man liksom när ens drömm sprack som en ballong? Blåsa upp en ny? Fan, det här är ju en röra.


slump


Är allting i livet slumpen? Utgörs allt som egentligen spelar någon roll av en slumpmässig handling? Är det en slump att man blir kär? Har allting egentligen bara med tajmingen att göra? Finns det ingenting sommkallas ödet? är det bara en inbillning med själsfränder? Är det vi kallar tur, bara en slump? Är jag slumpen? Är du slumpen?


Ibland går allt bara åt helvete.

Ibland går allt bara åt helvete. Det gjorde det idag. Det  som verkligen inte fick gå dåligt, gick åt helvete. Jag har aldrig känt mig som en så misslyckad människa som idag. FAN. Men som en vän sa till mig idag; man får inte gräva ner sig för mycket, då tar man sig inte upp. Jag antar att jag borde ta mig upp nu.

arg.

Ibland blir jag så arg att jag börjar gråta. Då är det bar med solglasögon.

Feelit,Beit.

4490403633_8d67eb0793_large
Jag vill göra något stort och kreativt på min vägg. Jag vill lära mig spela gitarr. Jag vill väckas av solen och vakna upp bredvid dig. Jag vill ha slitna converse och solbrända ben. Jag vill ha sena nätter på min balkong. Jag vill inte bry mig om någonting. Jag vill leva utan gränser, vara fri och orädd. Kanske lite galen också.
Men just nu... vill jag nog bara kolla på en film.

5April

Jag är dålig på att blogga. MYCKET dålig. Men jag har varit alldelles för upptagen med att få ny säng, tjocka påskmat med släkten, baka cupcakes, äta upp dom, plus massa andra onyttigheter, må illa av det och typ lyssna på Johans spellista på spotify. Gött är livet för tillfället. Nu tänkte jag fortsätta med ovanstående. Awesomeness.

RSS 2.0