Sandaler


Otrivincomp är ett väldigt bra nässpray har jag lärt mig. Men har man gått i shorts och sandaler i helgen och trott att det varit sommarlov i maj, så får man kanske skylla sig själv om man sedan sitter på söndagen och hostar och näsan rinner som om det vore niagara fallet. Men det var det värt! Grillning,jobb, shopping och hårfärgning har jag också på något konstigtvis hunnit med i helgen.Sleep less, live more! Kanske inte så konstigt att man är trött nu då. Heh. Nu väntar min säng på mig. PEACE.

Crouasaint

Jag saknar det, även om det är skönt att vara hemma så saknar jag Paris. Men jag är nöjd, fick en underbar vecka med skönt folk som bjöd på det mesta. Skrattat har jag gjort mycket, sovit lite ätit alldeles för många crouasainter, träffat hunkiga fransmän och shoppat en del (såklart). Resväskan var, inte direkt till min förvåning, en aning mer kompakt på hemvägen än på vägen ner. Nu har jag lyckats dra på mig en förkyldning och sitter hemma och såsar. VARNING! Bildbomd lär komma inom kort. Au revoir så länge.

Kom änglar.


Nu vill jag vara kär. Och söt och gullig. Sädår som man är när man är kär. Töntigt söt. Alla är sådär söta och gullliga, sådär så att man bara vill äta upp dom eller spara dom i en ask och ha hemma. Gulligt. På tal om gulligt så köper mamma stråhatt till mig och nu ska jag börja packa. Imorgon åker vi till PARIIIIIIIS. Den så kallade kärlekens stad. Lite komiskt tycker jag. Lars Winnerbäck – Kom änglar


Summerallnightlong




Sommarfest hos P igår! Shorts, bara ben, solglasögon och sugrör! Jag gillare`MYCKET! Om det endå vore sommar på riktigt... Har tusen planer och en ny systemkamera som bara väntar på grönt gräs och bruna ben. Längtan is the word.

The love of my life.



På cirka trettio sekunder lyckades jag göra mig av med ett halvårs besparingar. Men jag är glad endå. Nikon D500 - min senaste investering. ÄntligenÄNTLIGEN.





Om fem dagar.


Jag knappt vänta.








komplicerat är livet.

Jag drog ut en tand idag, fick ångest över mitt gymnasieval, och har knockat in allt om konsumentlagar i min ibland alldellses för osammarbetsvilliga hjärna. Nu lyssnar jag på John Mayer och drömmer om sommaren och kärlek. Trevligt.

spring


Det känns bra. Allt känns typ bra. Jag fick MVG på mitt matte prov och började gråta, jag har skaffat mig ett blått skrivbord, jag sjöng på skolans välgörenhets konsert, jag hade en kick ass valborg, jag fick min uppenbarelse om vart jag ska spendera mina tre års närmsta veckodagar, jag sprang. Nu sitter jag vit mitt blåa skrivbord och dricker blåbärs te. Livet liksom känns bra.




RSS 2.0