Blueskyvoiletnails


Jag har äntligen den där känlsan i magen, den där som jag aldrig trodde att jag skulle få känna igen. Och jag är glad. Riktigt glad. Du gör mig glad. Och våren är här, solen skiner och himlen är blå. Imorgon är det påsklov. Jag är riktigt löjligt lycklig.
Godnatt.

Bara för att.


Bara för att jag älskar låten.

Detbordeinnasetttredjealternativ.


Idag hade vi talangjakt i skolan, förutom att sjunga (som jag älskadeälskade och vill göra igen och igen) så läste jag en dikt. Den var bra, och den fick mig att tänka. Jag är så uttröttad. Jag är som en fimpad cigarett just nu; helt utsugen på all tobak, på allt liv, att jag bara är en släckt fimp. Jag hatar att vara uttröttad, att inte ha någon ork, för det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill orka. Så om man inte orkar leva, och inte vill dö, vad finns det för alternativ? Gå runt som en fimpad cigarett och låtsas att livet är underbart? Jag vill inte låtsas.
Det borde finnas ett tredje alternativ.

Lifeisakiller.


Jag är typ död. Mitt huvud värker som jag vet inte vad och alvedon vill tydligen inte sammarbeta. Jag har hemkunskapsprov imorgon, spanska uppsats, labbarapport och so-häfte  som ska vara klart. Jag har gjort typ hälften när jag inser att min hemkunskapsbok är i skolan. SMART MAN ÄR! (tur att man har en mamma med bil).
Seriöst, skolan tar kål på mig. Jag orkar inte.

Solglasögon.

Wieeeeee! Solen skiner snön droppar, idag använde jag mina solglasögon. Jag har målat mina naglar blåa, tittar på sommarbilder, lyssnar på The Fray och blir bländad av solens strålar genom persiennerna. Snart kommer K hit.
Jag är väldigt glad.

Komihågmig.



Man är korkad om man inte ser den.

FUCK


Typ så här kännde jag idag. Jag failade totalt på mina intagnings prov, där jag bjöd på falsksång, fel toner och ja lite text glömska. ILLA! På vägen hem lyckades jag förlora ett antal hjärnceller genom att slå mig själv i huvudet i bussstolen framför. Så nu sitter jag här, utan hjärnceller och har problem med No:n. LYCKAT!



Rosatuggummiihåret.


Varför ska känslor vara så svårt? Varför ska dom klibbafast som tuggumi i håret, och stelna, sådär så att man aldrig får bort dom? Jag är splittrad när det kommer till känslor. Jag har rosa tuggumi i håret och jag vet inte vad jag ska göra med det.


16.3.10


Idag på spanskan skrev läraren en 63 ord lång gloslista, Mimmi och Matilda ingick äktenskap och Karolina blev så upphetsad att hon nöffade. Det var kul. Bara så att ni vet.

YouFoundMe.



Ten

-Jag är trött. Klockan är tio och jag är TRÖTT!?
-Mina öron kliar.
-Jag började gråta på en hockey match idag.
-The Fray är brutalt bra så att jag dör lite varje gång jag hör dom.
-Imorgon tänker jag beställa biljetter till P&L.
-Erika är en rolig filur.
-Popqorn är gott.
-Jag vill ha jobb (!!!!!!!!!!!!!!)
-Det luktar vår ute. GILLAS.
-Nu ska jag sova.

Påland


Jag har haft en överförväntan bra klassresa i Polen. Många intryck, känslor, och såklart (som med 9B inte går att undvika) mycket skratt.
Mina senaste två helgdagar har varit helt galna (!!!!) Minnesvärda är dom garanterat!
Nu blir det min nya favorit: The Fray. PEACE.


Tänk.

Jag lever. Till viss del i all fall. Ville bara säga det. Typ. Nu ska jag på hockeymatch!

Heltonödgtinläggmedrandomrubrik.

Jag har äntligenÄNTLIGEN lyckats skicka iväg mitt lilla mejl till min lilla spanska lärare (vilket från början var anledningen till att jag överhuvudtaget satte på datorn) efter sådär 50 minuter av "jag ska bara". Jag börjar förstå innebörden av mitt smeknamn "segis". Seg !? Jag !? Absolut inte...

Jagharknäppavänner



Ni gör det roliga lite roligare. På något magiskt, oförklarligt vis får ni mig alltid att skratta tills jag inte kan andas.

 


Bodywithoutorgan


Kan man få slut på hjärnceller? I så fall har mina nog tagit slut, eller håller på. För Min hjärna har inte velat sammarbeta på senare tid. Jag får inte in det här med Mozart i huvudet, eller något annat heller. Hjärnan strejkar. Eller något.
Men igår ritade jag. Blev ganska nöjd faktiskt (?). Min hosta vill inte ge sig och imorgon ska jag till Polen. Najs!

isglass&trasigajeans



Jag är så full av inspiration att jag snart spricker.Jag har spring i benen. Jag vill göra något (!!!). Jag får väl typ sätta mig och måla eller något i väntan på solsken och plusgrader (?). Och en rejäl springtur skulle inte sitta fel.

IAmaDreamer


Det är söndag. Och det suger, för det betyder skola imorgon. Jag borde plugga musik och läsa om Mozart, men istället sitter jag här och hittar sommarbilder och drömmer mig bort bland grönt gräs, shorts, systemkameror och mörka solglasögon. The Shins spelas på hög nivå, det GILLAS. Jag har ätit glass idag också. Och tårta. Min styvbror blev 19 och jag är en aning avis. Nu ska jag fortsätta drömma, det är kul.

Stop.


Ph: jag
Allt går lite för fort ibland.


Onsdag.

Skönt att vara ledig. Gillar att sitta och vara ful, se på film och äta onyttigheter utan att bry sig. Just nu är det Systrar i jeans 2 som råkar rulla. Men jag har faktiskt sökt jobb också. DUKTIGT AV MIG! Nej nu ska jag dra mig tillbaka till att vara ful och se på film, och kanske en kopp te också, vile bara meddela att jag lever. Typ. PEACE.


Korkad.



Det pirrar i min mage av längtan till sommaren, till värmen, och TILL PEACE AND LOVE !
Nyss blev jag förkrossat och började gråta när jag var inne på hemsidan och såg att åldersgränsen var 15 år. I förkrosselse frågar jag pappa : Varför kunde jag inte vara född en månad tidigare? Pappa ser ut som ett frågetecken  utan att få fram ett ord medan jag hysteriskt fortsätter:...Det är ju 15 års gräns på Peace and love !??????? Min sommar är förstörd, FÖRSTÖRD!! Då kommer min smarte bror in i bilden: Men Mimmi du fyller ju 16 i sommar? Jag börjar skratta. (hahahahahaha). Ibland är jag allt rätt korkad.


RSS 2.0