Resa-bort-pirr

Nu är sista paret shorts nedpackade och Ipoden full laddad med nya album. Imorgon går flyget ner till tjugo graders värme, bara ben och den där härliga doften av solkräm och hav, ni vet? Förhoppningsvis kommer jag hem med mindre blek, utvilad, lycklig och med en satans massa med bilder! Jag har sånt där härligt resa-bort-pirr i magen.

En massa strunt


Jag har egentligen inte gjort nåonting vettigt i helgen; dansat runt i underkläder, skrivit en massa, kollat på alldeles för många filmer samt snackat en massa strunt. Idag är det måndag och egentligen har jag väl inte gjort någonting vettigt idag heller. Men jag ska försöka hasa mig iväg till gymmet, ta en sväng in på H&M och haffa ett nagellack. Så att jag får något gjort liksom.

Jag har en vän som heter Anna och hon är väldigt klok.


"Man ska aldrig sluta hoppas, drömma och önska ty då kan man mista kärlekens sanna grönska." Jag älskar dig min vän.

These are hard times for dreamers.


Jag lovade mig själv en gång att jag aldrig mer skulle hoppas, så att jag aldrig mer skulle blir besviken. Men sen du kom in i bilden har jag insett att det inte håller i längden. Du är alldeles för intressent. Och jag är alledeles för dålig på att hålla sånt jag lovar.

Om jag fick drömma.


Latte, redovisning, spanska uppsats och core pass. Ungefär så har min dag sett ut. Fast mest har jag väl drömt mig bort till snöfria dagar, bara ben, oborstat hår och ett par rayban på sne. Skulle inte var fel om det blev lite vår nu.

Cigarett thinking


Jag har bestämt mig för att inte klippa av håret och för att skriva är det jag vill göra i livet. Jag har också bestämt mig för att läsa mer böcker. Till sist har jag bestämt mig för att jag bara älskar den här låten Blind Pilot – 3 Rounds And A. Sound

Livet är rätt fint ändå.


Jag blev inte pussad på alla hjärtans dag eller fick ett hjärtformat kort från någon som i smyg tycker om mig. Jag fick ingen ros eller stor blombukett levererad på bud från en hemlig beundrare och ingen gick ner på knä och erbjöd mig en diamant ring. Nej, jag struntade i matte läxan och såg på en film jag redan sett, stannade uppe alledles för sent och glömde borsta tänderna. Men det gjorde faktiskt ingenting. Jag hade det alldeles underbart ändå. 
Jag tror inte på sådant där längre. Kanske var det någon, vars namn började på M, som ändrade det. Kanske inte.
Jag är inte kär i någon, jag väntar inte på någon som ska sätta min värld i brand och ge mig fjärilar i magen. Inte längre. Jag fortsätter sätt upp fina bilder på min vägg, gör spanska läxan i tid och försöker skaffa magrutor.
Mitt liv är väldigt fint ändå.

RSS 2.0