Vilja ha


Det här skulle inte vara fel att ha på kroppen i höst. Gilla.

Jag vet inte om jag tror på kärlek längre.



Önskar jag var som du, och inte brydde mig. Det är mycket enklare än att känna så mycket hela tiden.

close your eyes


Bon Iver. Han har blivit min bästavän på sistonde. Bäst vid outhärdlig matte, förvirrande historia och regninga höstdagar. Sånt som det är mycket av just nu. Den här veckan har varit brutal. Jag är helt slut och kan knappt vänta tills fredag. Fredag. Det ordet klingar rätt fint just nu. 





Idag kom jag på någonting.

Tumblr_lajnlaepwd1qcsvo7_large
Ibland räcker det inte med kärlek. Ibland kan så mycket annat komma ivägen och vara avgörande att det bara inte räcker med att älska varandra. Det var det som förstörde. Det räckte inte med kärlek.


Dansa tills du spricker



Lördagens äventyr på Tynningö. En viss tjej fyllde arton och detta firades såklart. Dansade tills fötterna värkte, träffade nya människor, drack goda drinkar och vad är en fest utan hångelhörna?

Skärgårdsäventyr

Visst är min bästis snygg?
Destinationen är Tynningö, Uppdraget är förberedelser inför morgondagen då en sjuihelvetes artonårsfest ska hållas. Bilder utlovas. Garanterat.

Spring, spring så fort du kan och se aldrig tillbaka, det svider.

4390385355_6b1fd1fce7_o1_large
Jag saknar det som var förr, även om jag älskar det som är nu. Ibland tänker jag på det förflutna, ibland ler jag åt det. Ibland svider det till lite i hjärtat när jag tänker att det aldrig kommer igen. Bra minnen svider. Men betyder det att jag måste göra slut med det gammla? Och glömma allt jag lämmnat? Nej det kan jag inte, det vill jag inte heller. Det svider mer.

Inspiration



Inspiration i svartvitt. Älskar. Vill kasta på min mina dc Martens, en oversizetröja tillsammans med en kavaj och portföljväska. Klockrent.

what if

Flint_104039236_large
Tänk om du en dag skulle stå där framför mig. Igen. Tänk om våra blickar skulle mötas sådär kittlande. Igen. Tänk om du skulle le sådär mot mig. Igen. Och tänk om jag skulle falla för dig då. Igen. Tänk om det skulle bli som det var förrut. Jag är rädd för att det skulle det. Så dyk inte upp. Riv inte upp såren som läkt så fint. Vänd inte min värld uppochner. Jag vet att du kan. Men gör det inte. Du förstör den.

Make me a story book and write me away from him.

Autumn,colour,fall,fog,leaves,red-90ced656877a7e0d3bb58ca2feb9cdce_h_large
Jag sparkar löv på väg till skolan, drar in den friska, kalla luften djupt in i lungorna och liksom smakar på den. Den smakar höst. Jag älskar den smaken.
Jag har kommit upp på benen igen. Allt känns inte lika meningslöst längre. Det känns mest bara härligt. 


jag älskar hösten


Jag är över dig nu. Fast jag tänker fortfarande på dig ibland.
Men jag ler. Och jag skrattar. Jag har börjat ta tag i saker. Numera tar jag gitarr lektioner ihopp om att faktiskt lära mig, trots att mina fingrar inte verkar vilja sammarbeta. Och jag dansar. Och sjunger i kör. Jag har förändrats, och i takt med att löven ändrar färg och faller från träden, fortsätter jag med det. Jag älskar hösten.


jag minns dig än

Jag minns första gången jag såg dig. Du hade en lite för liten, urtvättat, grön Levis tröja. Du hade urtvättat och oklippt hår. Jag minns att jag nästan skrattade lite för mig själv. Åt din tröja alltså. Jag tror inte jag tyckte du var snygg, men någontning var det med dig som liksom fick blicken att hänga kvar. Jag minns det som igår. Konstigt nog.

RSS 2.0