Föratt.


Omochomigen.


Ph: Weheartit.com

Känns just nu som om varje dag är den andra lik. Jag har ingen motivation till någonting längre. Känner mig tråkig, och uttråkad. Jag måste se till att göra något snart, vad vet jag inte, men något. Nej slut på depp snacket!!
Idag har jag i alla fall uttnytjat en läxfri (trodde jag) eftermiddag och åkte till stan med Bella. Var duktig och fick hem mig en super najs tröja och "den lilla svarta" som det så fint kallas. Kalaset gick på under hundralappen. REA DUDE! Nu är jag nöjd. Imorgon är det fredag och lov och det gör mig glad. Men är endå lite uttråkad... (?).


Jagtänkerliteförmycketibland

Jag har inte så mycket att skriva om, trots att jag tänker väldigt mycket just nu. Mycket på framiden; hur jag vill definiera den, hur viktig den egentligen är och framförallt vad jag faktiskt vill göra med den. Men mest tänker jag på sommaren. Jag längtar så mycket så att hela kroppen värker. Jag är så trött på snön kylan och alla begränsningar som de båda ger, att jag starkt funderar på att koka upp en hel del varmvatten och hälla över all snö på min innergård så att jag äntligen kan ha picknick där. Så att jag äntligen får mitt gröna, mjuka, väldoftande gräs mellan tårna, solen, värmen och för att inte glömma alla öändliga friheter och obegränsade möjligheter. ME LIKE! Nej nu är det spanska fukos som gäller. PEACE.

Regnbåge.





Favoriter.

Sju.

Ett. Jaghar fått bihåls inflamation. Två. Jag har sökt tusentals jobb. Tre. Min kamera är på kampanjpris. Fyra. Mamma tvingar på mig en dunjacka. Fem. Jag borde plugga, men finner ingen mening. Sex. Det är sol ute för första gången på, vad då, 100 år? Sju. Jag vill vara frisk, rik, snille och bo i Spanien, då hade  Ett-Sex inte existerat.


Lördag.


Jag är så less på snön att jag spyr lite i min mun varje gång jag råkar se ut genom fönstret eller motvilligt lämmna lägenheten. Jag är fullproppad med inspiration och planer om heeela sommaren, men för att sätta dem i verk behövs ju lite sol ?
Nu steker min oftast söta lillebror pannkakor till mig. He´s my bitch. Ikväll blir det bio. Avatar igen. Man får ju liksom aldrig nog! Nu: pancakes, duude!

Jagharsåroligavänner


Jag skrattar i min ensamhet. Pappa tycker nog jag är knäpp (?).



Närmaninteorkarspanska...


...Sitter man och har kul framför webkameran isället.
Jag saknar mina kläder som ligger nerpackade i kartonger i ett förråd på åkerbyvägen. Flytta är jobbigt. Bara så ni vet (?). Nu ska jag ta min äckliga hostmedicin & sova. PEACE.


Pirrimagen

Jag har en konstig känsla i magen att jag vill göra något. Jag vill resa, köpa en systemkamera, äta massvis med pannkakor, göra om i mitt/mina rum, fylla en hel vägg med svartvita bilder, hålla någon i handen, skratta tills jag gråter, ha picknick i en park och typ bara vara. Jag har lust att ändra på allt som redan är. Bryta gamla vanor och mönster. Träffa nya människor och göra nya saker. Jag vill ha möjligheter och friheter. Jag vill ha inspiration och pirr i magen. Jag vill göra allt. Och ingenting. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hmm... vad sägs om spanska uppsats?


Mani


Jag har dregglat floder hela eftermiddagen till Ashton Kutcher. Hunk varning på det.

Nuvilljaggöranågotannat.


 
Jag har lust att klippa håret kort. Alltså inte för kort, som sist, utan lagom.Typ. Hmmm. Jag vill göra något.Kanske färga det -igen. Eller permanenta det lockigt? Låta det bara vara och växa? Hmm. Jag vet inte. Men nu ska jag dusha!
PEACE.

helvete.


Det gör så ont.


Jamåhonlevautihundradeår






Söt brud fyllde 16,ni ser nog vem, och såklart överraskade vi henne! 
(och ja vi dansar på en köksö, hihi).


Jättesuperduperglad!


Har haft en mycket bra helg, men kanske den sämsta alla hjärtans dag - förkyld. Några alvedon, massvis med te, nysningar och ett antal filmer senare mår jag inte mycket bättre. Kanske borde vara jätte deppad just nu, men tanken på att både MELISSA HORN OCH SHOUT OUT LOUDS KOMMER TILL PEACE AND LOVE I SOMMAR gör det helt omöjligt.


Intelängresomdetvar.

Om jag kunde göra det senaste året och sex månaderna ogjorda, skulle jag nog göra det.


Ingenting


Ibland känns det som om jag drömmer. Som om jag alldelles snart ska vakna upp och inse att allt bara varit en konstig, hemsk dröm. Men jag har nypt mig i armen flera gånger, tro mig. Jag drömmer inte. Men jag önskar mer än allt att jag gjorde det. Den här flytten tar fan kål på mig.

ThinkTwice

Konstig helg. Mycket konstig helg. Och den har lämmnat efter sig en del, inte bara ett blåmärke här och var, en bula i pannan, vilka jag inte ens kommer ihåg vart jag fått från (?), utan också en del känslor. Helgen har lämnat mig förrvirad och tom.
Igår åkte jag, eller rättare sagt flydde, till pappa. Alla  flyttlådor och allt annat blev för mycket. Men det var skönt, att få tänka på nått annat för en gångs skull. Ibland kommer liksom verkligheten för nära och då måste man fly.

RSS 2.0