Avbitnanaglar


Jag har röda, avbitna naglar och en tå som värker som in i satan. Vad jag gjort? Absolut ingen aning.
När jag kom hem idag möttes jag av en syn med alldelles förmånga flyttlådar. Rättare sagt 18 !! Galet. Snart händer det (!?). Imorgon ska jag se lägenheten för första gången. Kul? ja och nej. Mest nej, för jag har nog inte fattat än att det är verkligt att jag faktiskt ska flytta, jag, från Vaxholm, snart, för snart.




Por Que?



Min spanska lärare försöker göra mitt liv, dvs det som finns kvar av det, så surt som möjligt. kulKULkul. Har storsinta planer på att skriva ett anonymt hatbrev till henne när jag gått ut nian. Bara så alla vet.
Idag har jag firat Adde med kladdkaka och simmat 1.25 km. Duktigt av mig!
Bye!

SwingSwing!

Nu är klockan. 16.40. Mimmi ska ta bussen hel. Hon ska få på sig lite kläder och hon ska få med sig alla låttexter. Mimmi har matte och engelska läxa. Mimmi har en aaaaaaning brottom just nu. Bye!


Minnen


Okej, jag ska sluta nu. Påriktigt. Jag skämmer bara ut mig själv.

JagKanInteGlömmaHurMycketJagÄnFörsöker.

Har du minnen för livet? Minnen du aldrig, under några omständigheter, skulle glömma? Minnen om hur allting var? Hur du log, hur du skrattade och hur du tog allt förgivet? Minnen som plågar dig om dagarna och som visar sig i dina drömmar? Minnen du vill glömma och komma ihåg på samma gång? Som du inte kan fly ifrån hur fort du än springer? Minnen som fyller dina ögon med tårar och dina läppar med skratt samtidigt? Minnen om personer, platser, känslor? Minnen du skule göra allt för att återuppleva? Minnen som styrker dig? Minnen som försvagar dig? Minnen du saknar så mycket att det gör värker på ställen du inte ens visste kunde värka?
Jag kan inte glömma hur mycket jag än försöker.


LetItbe


Funderar grovt på en liknande tatuering, dock med annan text. Ska man skaffa en ska den vara pesronlig och ha något sorts budskap och betydelse. Lindsay Lohan sägs ha tatuerat Breathe på handleden bara för att hon ibland kan glömma just det -andas.


Jaghatardethär.

Om jag bryr mig? För mycket.
Om jag tänker på dig? För ofta.
Om jag saknar dig? Hela tiden
Om jag är galen? En aning.

Jag hatar det här.


Timetoletitfly

 

 


Har du någon gång lyssnat på en låt och kännt att orden är som tagna från dina läppar? Att det lika gärna kunnat handla om dig? Det har jag. Många gånger.
Jag har en tendens att ta till mig musik på något konstigt sätt. Bli berörd, typ. Så sitället för att skriva en massa random som jag tror bara en person, om kanske inte ens han, skulle förstå, så lägger jag in en sådan låt, där orden känns som tagna från mina läppar. Och jag hoppas att just den här personen förstår att det är honom det handlr om. Lyssna på texten.



PS. tack ida! DS.


ForeverYours


Det sägs att man aldrig glömmer sin första kärlek, ska man tro på det?

Justrandom



Helgen har varit mycket bra. Mysmiddag, shopping, fest och födelsedagsfirande. Ny vecka och gyfsat mycket plugg har jag framför mig. Nu bär det av till täby kyrkby och min sångpedagog. Later.



Vadväntarvipå?

Idag när jag satt och pratade, som så många andra gånger, med K om i princip allt mellan himmel och jord började jag såklart fundera. Klart att skolan är någonting viktigt i livet, men samtidigt går vi och gör allt det vi ska, pluggar till alla prov (i alla fall de flesta) och skriver alla uppsatser. Vi gör det för att det i framtiden ska komma till nytta, att dem ska göra alla eländiga pluggtimmar värda. Vi väntar. Men på vad egentligen? Ett bättre liv, bättre förhållanden och större framgång? Det känns på något vis fel att gå och slösa flera år av sitt liv på väntan. Jag har väntat mycket i mitt liv, på bättre tider, lättare tider, och jag vet av erfarenhet att väntan är något av det jobbigaste i livet.

AttGöraInnanJagDör


Kanske lite smått brutalt på vissa ställen, men man lever ju bara en gång *blink* .

LittleBeautifulThing



Detta vackra armband kom min bästastevän hem med till mig från Vietnam. Det är något med det, jag vet inte vad, men jag älskar det!
Idag har mungiporna visserligen inte varit uppe vid ögonvrån, men jag har varit glad endå. Mycket har jag hunnit med, och för andra gången denna vecka åkte joggingskorna på. Imorgon är det den så kallade Vintervandringen. Och jag är inte taggad. Later.

OhHappyday


Photo by me.
Det har varit något konstigt med mig idag. Trots att vi ,redan efter tre skoldagar, är så gott som begravda i läxor så har jag inte kunnat sluta le idag. Vi har fått ännu mer läxor och prov, och ändå har jag inte kunnat skruva bort det där fåniga leendet som envisades på mina läppar. Hjälp håller jag på att bli en såndär jobbig optimist (?). Jag har i all fall både pluggat, snackat massvis med sophie, och tränat rejält.Dessutom har jag K & E kommit hem. Nu är jag nöjd och ska läsa lite. Later.

PS. Någon mer än jag som tycker snön kan ta och smälta nu? DS.

Sotrue


The first cut is the deepest. So true.

Bortbortbort



Jag orkar inte Sverige längre. Jag vill bort. Bort bort bort. Jag har haft för mycket tid att tänka och nu kan jag inte glömma. Inte sluta tänka. Jag längtar till sommaren, då kan jag tänka hur mycket jag vill utan att behöva tänka på allt annat. Men inte nu. Nu måste jag sluta tänka på sånt jag inte borde och istället ägna mig åt sådant som är viktigt, typ skolan. Men snart är det februari, och vad som händer då kan jag inte sluta tänka på.

Favourite


Min absoluta favorit just nu, ett rea fynd 150kr. Shiet, jag som aldrig hittar nått på rea.


nothingiseverything

Första skoldagen, har inte mycket att säga om den mer än att den var väl kanske inte så farlig som jag tänkt mig. Gymnasie-betyg-och-nationella-ångesten har trots omständigheterna minskat och jag känner mig hyfsat lungn. Lovet har nog gjort susen. Dock är inte min dyngssytm den normala, så är en aning trött just nu och sängen lockar. Funderar på en film. MYS! Later.

Mumsfillibaba


Denna eftermiddag har jag spenderat med Anna och Joakim. Två sköna prickar. Anna fotade mig, (resultatet kommeer troligtvis ploppa upp här inom en snar framtid), jag lärde mig min mobilkamera och vi åt middag; vaniljyogurt, hallon och havregryn. Mums. Nu ska jag sova.

hellogoodbye

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Det är nytt år och jag har ny mobil, så varför inte? Jag har haft ett mycket bra jullov måste jag säga, och jag är väldigt ledsen att det nu är över. Suck. Morgondagen kommer fyllas, tillskillnad från de senaste tre veckorna, med de vanliga rutinerna. Ush jag är inte ett dugg taggad!

RSS 2.0