Gulligt.




Tumblr_l0kisggzbu1qa5v8fo1_500_large

Bara för att jag vet att du läser.

Undrar du aldrig vad det är vi egentligen håller på med? Är du inte trött på att ha det så här? Vill du ha mig nära lika mycket som jag vill ha dig nära? Gör det ont i dig också i bland för att du saknar mig, som jag saknar dig? Känns det som om någonting i dig brister så fort du ser någon hålla någon annans hand, precis som det gör i mig för att jag önskar det var vi? Känns det ibland som om ingenting annat spelar någon roll egentligen för dig, som det känns för mig? Är du också så här jobbig? Så här kär? Och du! Jag är seriös.


Två år.

Nu är det sommar igen. Det betyder att ännu ett år har gått. Och fast jag borde se fram emot allt den här sommaren har att erbjuda och allt som ska hända därefter, så kan jag bara inte sluta att tänka på den där sommaren för två år sedan. Då jag hade dem bästa arton dagarna i mitt liv. Då jag blev kär.

Hon har blommor i sitt hår.


Jag har en mycket bra sommar just nu. Har jobbat solat, haft picknick och umgåtts med både nya och gamla vänner. Solen skiner ( för det mesta ) jag har skaffat mig bikinirand och ny hatt. Jag är faktiskt ganska glad. Bild från en riktigt lyckad midsommar.

Sant

Igår på busshållsplatsen, som så många gånger förr, kom jag och tänka på dig. Och som så många gånger förr dök ditt ansikte upp i buss fönstret där det i själva verket var vaxholm som försvann förbi. Och jag undrade - liksom många gånger förr- om det verkligen är värt det?
Jag vill veta hur du känner, vad du vill.
För jag saknar dig så förjävligt. Och jag är fortfarande kär i dig.
Det är hemskt, men sant.

Precis som Kärlek ska vara.



Man kan omöjligt lämna bio salongen utan en härlig känsla i magen som liknar kärlek efter att man sett Dear John. Det är precis så där Kärlek ska vara enligt mig; ödmjuk, äkta, och bara helt omöjlig. Om ändå livet vore en romantisk komedi...
Schuyler Fisk – Paperweight


Orealistisk kärlek.

Kärlek för första gången. En sådan där hjärtekrossande och orealistisk kärlek. Aldrig har jag känt så förrut. Aldrig så starkt, aldrig så länge. Och aldrig har jag lyckats släppa dig, aldrig helt. Det har funnits dagar då hjärtat har värkt så mycket att jag helst bara viljat slita ut det - för att jag saknat dig. Och det gör jag fortfarande. Jag vet att jag borde gå vidare, jag får höra det jämt. Men jag har väl inte gett upp oss än. Har du?

Skolavslutning


Jaha, då har det hänt då. Vi har slutat nian, gått ut grundskolan, gjort oss fria från skolplikten. Vissa grät, andra skrattade och tyckte livet precis hade börjat. Jag tyckte väl både och.

Very soon.


Det är snart som det där hemska sker, då vi splittras och går olika vägar. Men det är också snart som det där härliga sker, då allting förändras och vi definieras. Skräckblandad glädje typ. 



Separationsångest.


Blev ett sentimentalt avslut på vår sista riktiga SO-lektion idag. Tårarna rann till Carole King – You've Got A Friend. Det var liksom först då som jag tror vi förstod att det här faktiskt är slutet, slutet för 9B. Jag har faktiskt lite separationsångest.

Om kärlek vore en sång.

Så finns det bara en. U2 – With Or Without You

sol

Jag känner inte för att blogga just nu. Vill mest bli frisk så jag kan sjunga och springa, solen skiner ju. Och jag bar hostar. INTE NICE! Men nu blir det att shota C-vitaminer, för jag ska bli frisk! Och jag tänker sjunga och lägga upp det här. Snart.

RSS 2.0